Swiss Energy, Tablete Efervescente Kids cu Multivitamine

Flacon cu 20 tablete efervescente.

Pentru copii sănătoşi şi puternici!

Calciu + Vitamina C si Multivitamine

22,00 lei
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Descriere

Acest complex contine vitamine si minerale importante necesare pentru a spori imunitatea copiilor, pentru cresterea sistemului musculo-scheletic, mentinerea activitatii fizice la un nivel inalt. O capacitate crescuta de invatare si o memorie buna sunt posibile daca primiti toate vitaminele si mineralele necesare.

SWISS ENERGY KIDS + CALCIU contine toate vitaminele si mineralele necesare pentru stimularea cresterii si dezvoltării organismului copiilor. Calciul si vitamina D3sunt necesare pentru cresterea si dezvoltarea normală a oaselor si dintilor copiilor. Calciul este greu de asimilat de catre organism, alimentele nu contribuie pe deplin la refacerea calciului, deci este adesea necesara o sursa suplimentara din acest macro element. Deficitul sau poate duce la o intarziere a dezvoltării fizice si mintale, a cariilor dentare, a insomniei si chiar a rahitismului. 

Vitaminele A, E si C au proprietati puternice antioxidante si imunostimulante. Protejeaza celulele si tesuturile de efectele adverse ale compusilor de peroxid si ale radicalilor liberi. B-urile sunt implicate in metabolism si in formarea scheletului si a muschilor, precum si in sinteza sangelui, in special, anticorpii care protejeaza organismul impotriva infectiilor.

Atentionari: hipersensibilitate la componente. Femeile care sunt insarcinate sau planifica o sarcina trebuie sa se consulte cu medicul inainte de a lua vitamine sau suplimente minerale. Nu este potrivit pentru copiii sub 7 ani.

Suplimentele alimentare sunt menite sa suplimenteze dieta si nu ar trebui considerate ca un substitut pentru o dieta variata si un stil de viata sanatos.

Compozitie
1052
Denumire
Valoare
DZR
Vitamina C
60 mg
Vitamina B5
9 mg
Vitamina B12
0,5 µg
Vitamina B6
1,2 mg
Vitamina B2
2 mg
Vitamina B1
1,25 mg
Vitamina A
270 µg
Vitamina D3
2,3 µg
Vitamina E aTE
6,7 mg
Niacina NE
14,5 mg
Calciu
200 mg
Vitamina B9
200 µg
Vitamina H
70 µg
Mod de administrare
Recenzii
Fara comentarii
Ultimele produse vizualizate

Setari

Meniu