Swiss Energy, Jeleuri Bones & Teeth cu Vitamine şi Calciu, fără Zahăr

Flacon cu 60 de jeleuri

Stimulează creşterea şi dezvoltarea Oaselor şi Dinţilor.

Jeleuri Moi, fără Zahăr, cu Vitamina K2 + Vitamina D3 + Calciu

54,00 lei
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Descriere

Contine o combinație de vitamine și minerale care contribuie la metabolismul normal al energiei și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina K2 ajuta la susținerea sănătății oaselor si a sănătății cardiovasculare. 

Mulţi copii sunt pretenţioşi la mâncare şi de multe ori nu mănâncă fructe şi legume cu plăcere. Pizza, chips-urile, hamburger-ii şi dulciurile sunt adeseori mult mai dorite decât mâncarea echilibrată şi sănătoasă. Ca urmare a vieţii noastre foarte ocupate, este mult mai dificil să îi facem pe copiii noştri să mănânce într-un mod sănătos şi echillibrat.

Alimentaţia neregulată şi neechilibrată din fast-food-uri sau cantine s-ar putea să nu conţină o cantitate suficientă de nutrienţi. Felul în care anumite mâncăruri sunt preparate (încălzire, fierbere prelungită etc.) sau păstrarea lor îndelungată, poate conduce de asemenea la pierderea vitaminelor.

Una din promisiunile făcute de Swiss Energy este aceea că are o formulă actualizată în mod regulat, pe baza celor mai recente descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei. Rezultatul este o formulă avansată pentru menţinerea sănătăţii şi a stării de bine de fiecare zi.

Compozitie
Denumire
Valoare
DZR
Vitamina D
5 µg
Calciu
120 mg
Vitamina K2
75 µg
Mod de administrare
Mod de administrare
Recenzii
Fara comentarii
Ultimele produse vizualizate

Setari

Meniu