Din inima Elveției

Produsele Swiss Energy sunt fabricate de către cei mai buni producători din Elveția. Este vorba despre producători elvețieni cunoscuți, precum Alpex Pharma SA, Domaco Dr.med. Aufdermaur AG, Gelpell AG, Jüstrich Cosmetics AG, Innutrigel AG, Frey AG. Fabricile de producție sunt situate în cele mai curate și ecologice regiuni ale Elveției, acesta fiind un alt fapt care poate garanta că nivelul de calitate si puritate al produselor SWISS ENERGY se incadrează în cele mai înalte standarde.

Unele fabrici au fost înființate în urmă cu mai bine de 100 de ani, timp în care ne-am bucurat de un real succes si de un continuu progres . Întotdeauna am fost deschiși catre noile descoperiri din domeniu, așa că pentru cele mai bune rezultate, am combinat munca noastră îndelung testată cu cele mai recente descoperiri din domeniul medical.

Mulți ani, cele mai bune ingrediente și rețete au fost selectate cu atenție. Le păstrăm cu atenție de generații și le îmbunătățim constant. Numeroasele certificate obținute de produsele Swiss Energy sunt dovada calității, eficienței și siguranței produselor noastre. Certificatele Swiss Medic, Bio Suisse, Organic / Bio, GMP, HACCP, ISO 22000 sunt dovada că procesul nostru de fabricație respectă toate standardele internaționale cerute.

EN_1.png

Calitate

Suplimentele Swiss Energy sunt fabricate din ingrediente de marcă, omologate clinic. Calitatea este pasiunea noastră, iar pentru noi, acesta nu este doar un slogan. Managementul calității este atât inima culturii noastre, cât și inima expertizei noastre de fabricație. Acest lucru nu constă numai în procese și reguli, ci este și adânc înrădăcinat în mentalitatea angajaților noștri. Căutăm continuu modalități mai noi și mai bune de a ne servi clienții și ne propunem să anticipăm nevoile lor viitoare.

Ştiinţă

Continuăm să ne depășim limitele în efortul nostru de a rămâne în rândul celor mai recente descoperiri științifice și tehnologice, pentru a oferi doar cele mai bune soluții clienților noștri. Toate produsele noastre au trecut teste riguroase iar eficacitatea lor a fost dovedită ținându-se cont de mai mulți factori si variabile . Indiferent de provocare, ne concentrăm pe oferirea de rezultate practice și durabile.

Suplimentele noastre inovatoare și dovedite clinic respectă sau chiar depășesc standardele stricte ale industriei. Investim constant timp și finanțare în activități de cercetare și dezvoltare pentru a nu rata o nicio șansă de îmbunătățire.

Swiss.jpg

Fabricare

Instalațiile de producție Swiss Energy sunt certificate oficial ca fiind conforme cu GMP, ceea ce înseamnă că respectăm standardele internaționale pentru practicile de fabricație actuale (Good Manufacturing Practice). GMP acoperă toate aspectele producției, inclusiv procedurile de operare standard, managementul și instruirea oamenilor, întreținerea echipamentelor și manipularea materialelor. Fiecare etapă de producție, începând de la manipularea materiilor prime și până la finisarea și livrarea produselor finite, este monitorizată îndeaproape pentru a asigura un standard ridicat de calitate și siguranță.

Production.jpg

Setari

Meniu