Swiss Energy, Nano Capsule - ActiveLife

Flacon cu 30 de capsule

Formula avansată, pentru o viaţă dinamică şi sănătoasă.

25 Vitamine și minerale + Vitamina K2 + Guarana

59,00 lei
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Descriere

Contribuie la metabolismul normal cu energie si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Guarana stiumuleaza functia sistemului nervos si reduce semnele de oboseala. Este recomandat pentru un stil de viata dinamic si pentru activitatile fizice intense.

Vitaminele A, B12, B6 și C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitaminele B12, B6, Niacina, Biotina, Acidul pantotenic, C, B1 (Tiamină) și B2 (Riboflavină) contribuie: la metabolismul energetic normal. Vitaminele B12, Riboflavina, Niacina, Acidul pantotenic, B6 și C contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Vitaminele B6, B12, Vitamina C, Riboflavina, Niacina și Biotina, contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor. Vitamiele B6, Vitamina C, Tiamina, Niacina și Biotina contribuie la menținerea sănătății psihice.

Vitamina C contribuie: la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea, la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a ligamentelor.

Vitaminele C,E și Riboflavina contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitaminele D și K contribuie la menținerea sănătății sistemului osos. Vitamina D contribuie la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

Vitamina B1 (Tiamina) contribuie la fun- cționarea normală a inimii. Acidul pantotenic contribuie la performanța mentală normală. Biotina contribuie: la metabolismul normal al macronutrienților, la men- ținerea sănătății pielii si la men- ținerea sănătății părului. Recomandat pentru stil de viață dinamic și activitate fizică intensă.

Compozitie
4532
Denumire
Valoare
DZR
Vitamina C
110 mg
Vitamina B12
6 µg
Vitamina B6
2 mg
Vitamina B2
1,7 mg
Vitamina B1
1,5 mg
Vitamina A
300 µg
Acid Folic
400 µg
Biotina
50 µg
Vitamina D
10 µg
Niacina NE
20 mg
Acid Pantotenic
10 mg
Calciu
87 mg
Fier
2,8 mg
Zinc
2 mg
Vitamina K2
25 µg
Vitamina E
12 mg
Iod
15 µg
Cupru
0,5 mg
Magneziu
40 mg
Mangan
0,5 mg
Fosfor
10 mg
Seleniu
5,5 µg
Crom
4 µg
Molibat de Sodiu
5 µg
Potasiu
30 mg
Extract de Guarana
20 mg
Mod de administrare
Recenzii
Fara comentarii
Ultimele produse vizualizate

Setari

Meniu