Swiss Energy, Nano Capsule - VisioVit

Flacon cu 30 de capsule

Formula avansată, menţine vederea sănătoasă.

Extract de Afine + Zexantina + Luteina + AE + Zinc

61,00 lei
Descriere

Complexul de vitamine, minerale și carotenoizi a fost dezvoltat special pentru a îmbunătăți vederea. Are efect antioxidant și protejează țesuturile oculare de radicalii liberi.

Conține luteină, zeaxantină, vitamine și minerale pentru a proteja ochii de factorii de mediu negativi.

Capsule cu eliberare prelungită (EP) concepute pentru a elibera substanța medicamentoasă treptat într-o perioadă lungă de timp. EP micro capsule sunt o formă inovativă care favorizează absorbția mai bună a ingredientelor active și îmbunătățește tolerabilitatea lor în dieta zilnică.

Complexul de vitamine, minerale și carotenoide special concepute pentru îmbunătățirea vederii. Complexul are un efect antioxidant și protejează țesutul ochiului de radicalii liberi.

Contraindicatii: hipersensibilitate la componente. Femeile care sunt însărcinate sau planifică o sarcină trebuie să se consulte cu medicul înainte de a lua vitamine sau suplimente minerale.

Atenționare: A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variata si echilibrată si un mod de viată sănătos. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic. Nu este potrivit pentru copiii sub 14 ani. A se consuma, de preferintă, înainte de sfîrsitul termenului de expirare (vezi pe ambalaj: Lot, data fabricării și data expirării).

Compozitie
4303
Denumire
Valoare
DZR
Vitamina A
800 µg
Zinc
10 mg
Vitamina E
12 mg
Extract de Afine
50 mg
Zeaxantina
2 mg
Luteina
10 mg
Mod de administrare
Recenzii
Fara comentarii
Ultimele produse vizualizate

Setari

Meniu