Swiss Energy, Nano Capsule - BeautyVit

Flacon cu 30 de capsule

Formula avansată, pentru frumuseţe, bazată pe biotină şi un complex de multivitamine.

ACE + Zn + Selenium + CoQ10 + Biotină

69,00 lei
Descriere

Acest produs este o combinatie de vitamine A, C si E, care contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. Coenzima Q10, seleniul si zincul sunt, de asemenea, cunoscute prin efectul lor puternic antioxidant. Biotina este numita vitamina a frumusetii. Imbunatateste starea pielii, parului si unghiilor.

Biotina si Vitamina C contribuie: la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, și la menținerea sănătății psihice. Biotina, Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților. Biotina, Seleniul și Zincul contribuie la menținerea sănătății părului. Biotina, Vitamina A și Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii. Vitamina C contribuie: la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după aceste, la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a ligamentelor, la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii și la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a dinților. Vitamina C, Vitamina A, Seleniul și Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina C, Vitamina E, Seleniul și Zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidative. Vitamina C contribuie la: reducerea oboselii și extenuării și la regenerarea formei reduse a vitaminei E. Vitamina C crește absorbția fierului. Vitamina A contribuie la: menținerea vederii normale și la procesul de diferențiere celulară. Seleniul și Zincul contribuie la menținerea sănătății unghiilor. Seleniul contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide. Zincul contribuie: la metabolismul acido-bazic normal, la metabolismul normal al carbohidraților, la funcția cognitivă normală, la sinteza normală de AND, la metabolismul normal al acizilor grași, la sinteza normală a proteinelor, la menținerea sănătății sistemului osos, la procesul de diviziune celulară și la menținerea vederii normale. Coenzima Q10 are numeroase beneficii la nivelul organismului, susținând sistemul imunitar, inima sau corecta funcționare a creierului. Coenzima Q10 contribuie la: menținerea unui pH echilibrat la nivelul celulelor, la creșterea nivelului de energie și sprijină sistemul imunitar. Coenzima Q10 reduce stresul oxidativ, protejează dermul împotriva razelor UV și ameliorează aspectul ridurilor.

Datorita formulei bazata pe Coenzima Q10, aceste vitamine combat imbatranirea prematura, efect ce poate aparea la persoanele care sufera de carenta de vitamine, sistem imunitar scazut dar si dupa varsta de 30 ani, deoarece aceasta este varsta cand productia de coenzime q10 din organism se opreste.

Chiar si atunci cand nivelul normal de coenzima Q10 scade cu numai 25%, creste semnificativ riscul hipertensiunii arteriale, a cardiomiopatiilor sau a insuficientei cardiace.

Compozitie
4351
Denumire
Valoare
DZR
Vitamina C
180 mg
Vitamina A
2 mg
Biotina
150 µg
Zinc
15 mg
Vitamina E
10 mg
Seleniu
30 µg
Coenzima Q10
60 mg
Mod de administrare
Recenzii
Fara comentarii
Ultimele produse vizualizate

Setari

Meniu