Swiss Energy Cafea Macinata Edel 100% Arabica, 250 grame

Swiss Energy Cafea măcinată Edel, 250 gr

Boabe : 100% Arabica

Un mix minunat ce promite un moment unic de plăcere aromată. O băutură delicioasă cu gust de fructe tropicale și citrice, cu note de ciocolată și caramel.

30,00 lei
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Descriere

Swiss Energy Cafea măcinată Edel, 250 gr

Istoria acestei cafele Premium începe la mijlocul secolului al XVIII-lea. În 1761, dl Johannes Schlatter și-a fondat o mică afacere în St. Gallen, Elveția. A deschis un coffee-shop unde vindea cafea, ceai și condimente. Magazinul se afla în spatele turnului din oraș și se numea „Hinterm Turm”, ceea ce înseamnă „În spatele turnului”. Magazinul a trecut prin secole și s-a transformat în Turm Kaffee, pe care îl cunoaștem astăzi și îl adorăm. La acea vreme, cafeaua era încă un produs nou, puțin cunoscut, dar care tocmai începuse să capete popularitate pe continent. Apoi, cafeaua era vândută crudă sub formă de boabe de cafea verde, pe care clienții le prăjeau singuri acasă. În cei peste 260 de ani, compania a devenit unul dintre cei mai importanți producători de cafea din Elveția. Acest lucru este dovada celei mai înalte calități și a tradițiilor, cărora le acordăm o importanță majoră.

Swiss Energy Coffee by Turm oferă consumatorilor sortimente de cafea pentru toate gusturile ! 

Fie că preferați un espresso rafinat sau o cafea lunga aromata, folosim doar cele mai bune boabe de cafea pentru fiecare dintre produsele noastre de calitate. Savoarea acestei cafele combină o varietate uimitoare de arome și gusturi. Această cafea se distinge prin aciditate ușor vizibilă, corpolență plină și un gust echilibrat, ce vă vor cuceri, grație experienței de peste 260 de ani în lumea cafelei.

Un mix minunat ce promite un moment unic de plăcere aromată. O băutură delicioasă cu gust de fructe tropicale și citrice, cu note de ciocolată și caramel.

Această cafea elegantă cu aciditate scăzută vă va cuceri cu bogăția aromelor sale, obținute grație experienței de peste 260 de ani în domeniu.

Gust și aromă: Gust de ciocolată cu note de fructe picante.

Cafea măcinată: 100% Arabica

Soi și origine: La Paz (Honduras), Belo Horizonte (Brazilia), Chickmagalur (India)

Compozitie
8315
Recenzii
Fara comentarii
Ultimele produse vizualizate

Setari

Meniu