Căutare în blog
Arhivele blogului
Ultimele comentarii
Fara comentarii

Tot ceea ce trebuie să ştii despre OMEGA 3

De ce este esențial consumul de Omega 3? Ce este Omega 3 ?

Omega 3 este practic, ulei de pește . Ulei derivat din pește procesat, în special hering, macrou, somon, anșoa și sardine. Aceste uleiuri sunt bogate în acizi grași de tip Omega-3, în special acid eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA). Deși corpul nostru poate transforma acidul alfa-linoleic – un alt tip de acid gras Omega-3 care se găsește în uleiul de rapiță, semințele de dovleac și nuci – în EPA și DHA, uleiul de pește e una dintre cele mai eficiente surse de Omega-3.

In acest articol vom incerca sa va aducem in vedere 10 beneficii de care aveti parte daca veti consuma Acizii Grasi OMEGA 3

 

  1. Omega 3 vs. bolile inimii

Fie că aveti sau nu probleme cardiace, o doză prescrisă de Omega 3 vă poate proteja inima. Uleiul de peşte, datorită conţinutul de omega-3 scade nivelul de trigliceride, reduce riscul atacurilor de cord, al atacurilor cerebrale, al aritmiilor, previne ateroscleroza, prin încetinirea blocării arterelor, reduce colesterolul rău şi îmbunătăţeşte circulaţia cardiovasculară, scade agregarea plachetară, inhibă adeziunea vasculară şi stimulează relaxarea celulelor endoteliale din pereţii vasculari.

 

  1. Omega 3 luptă cu inflamaţiile

Acizii grasi Omega 3 contribuie la combaterea bolilor prin reducerea inflamației în organism, inflamarea vaselor de sânge şi al articulațiilor. Consumate în doze mari, ele pot reduce, de asemenea, riscul de anomalii ale bătăilor inimii și pot reduce grăsimile nesănătoase din sânge! Nu în ultimul rând, pot reduce placa ateromatică (depozitele lipidice) din interiorul vaselor de sânge.

 

  1. Omega 3 vs. degenerarea musculară

În urma unui chestionar cu mai mult de 500 de persoane de peste 49 de ani, s-a descoperit că cei care au consumat OMEGA 3 au fost mai puțin susceptibili de a dezvolta degenerare musculară (o boală care dăunează persoanelor în vârstă și poate progresa până la orbire) decât cei care nu consumau .

 

  1. Omega 3 lubrifiază articulaţiile

Omega 3 oferă cu adevarat lubrifierea articulaţiilor care trebuie să lucreze permanent la capacitate maximă pentru o persoană care face sport

 

  1. Omega 3 şi beneficiile pentru păr

Nu este o noutate faptul că o nutriție neadecvată va avea un efect negativ vizibil asupra părului tău, ceea ce-l va face să arate lipsit de viață, de stralucire și degradat. O deficiență de Omega 3 îți poate scădea viteza de creștere a părului și chiar îl va deteriora. Pentru un păr sănătos, plin de stralucire, ai nevoie de niște suplimente alimentare adecvate, iar Acizii Grași Omega 3 îți hrănesc foliculii părului, iar acesta va crește mai puternic și mai strălucitor.

 

  1. Omega 3 şi ingrijirea pielii

Odată cu înaintarea în vârstă, celulele grase ale celui de-al treilea strat al pielii sunt subțiri și tind să devină mai slabe. Acizii grași Omega 3 vă pot ajută pielea să arate mai fermă și mai fină. În acest fel, Omega 3 vă va ajuta să luptați împotriva ridurilor și pielea va recâștiga o parte din tinerețe. De asemenea, în contextul beneficiilor pentru piele, acizii grași Omega 3 pot ajuta la controlul acneei și tendinței de îngrășare a pielii.

 

  1. Omega 3 şi ADHD

Anumite studii sugerează că suplimentele de Omega 3 ar putea reduce simptomele tulburării de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD). Stim că acizii grasi Omega 3 sunt importanți pentru dezvoltarea si functionarea creierului. Deși dovezile sunt încă neconcludente și un supliment alimentar nu poate oferi o soluție sigură pentru ADHD, Omega 3 poate oferi beneficii suplimentare tratamentului tradițional.

 

  1. Omega 3 şi tulburările bipolare

Într-un studiu clinic de 30 de persoane cu tulburare bipolară, cei care au consumat ulei de pește în plus față de tratamentul prescris de medic pentru tulburarea bipolară timp de 4 luni, au avut mai puține modificări comportamentale și o recădere mai mică decât cei care au primit placebo.

 

  1. Omega 3 şi cancerul

Omega 3 reduce riscul de apariție a cancerului de colon, a cancerului de sân și a cancerului de prostată avansat, dar, de asemenea, trebuie efectuate studii care să demonstreze eficacitatea acestor acizi grași în această privință. Societatea Americana de Cancer, de exemplu, recomanda o dieta care include peste, dar se pare ca nu recomand suplimentele Omega 3

 

Acestea sunt cateva beneficii ale a acidului gras Omega3 , insa studiile continua iar beneficiile oferite de omega 3 pot creste. Cert este ca acest acid gras esential are numeroase beneficii pentru sanatatea noastra .

 

Va invităm să aruncaţi o privire pe categoria noastră de capsule SWISS ENERGY cu OMEGA 3, apoi să vă bucuraţi de numeroasele lor beneficii

Produse asemănătoare
Lasă un comentariu
Răspunde
Vă rugăm să vă autentificați pentru a posta un comentariu.

Setari

Meniu