Swiss Energy Skin Care Balm, Balsam pentru ingrijirea pielii

Swiss Energy Skin Care Balm, Balsam pentru ingrijirea pielii

Oferă un efect puternic hidratant și hrănitor al pielii, imbunătățește elasticitatea pielii, previne crăpăturile pielii si daca sunt deja prezente contribuie la înmuierea și vindecarea acestora. Ajută la combaterea calusurilor. Are efect antiinflamator și antiseptic

Flacon de 40 ml

 

45,00 lei
Descriere

Swiss Energy Skin Care Balm, Balsam pentru ingrijirea pielii

Balsamul Swiss Energy Skin Care este dezvoltat special pentru îngrijirea pielii uscate și aspre a picioarelor, palmelor genunchilor, coatelor. Indicat în mod special pentru pacienții cu diabet zaharat, pacienti predispusi in a avea o piele foarte sensibila. Balsamul conține o combinație unică de extracte din plante elvețiene, vitamina E, uleiuri esentiale, bisabolol, sodiu PCA și Pentavitina

Balsamul are proprietăți puternice de hidratare și contribuie la mentinerea pe termen lung a unei pieli moi si hidratate. În plus, are efecte antiinflamatorii și antiseptice. Balsamul Swiss Energy Skin Care permite îngrijirea pielii uscate, ajută la îndepărtarea calusurilor, face pielea moale, elastică, previne crăpăturile pielii și favorizează vindecarea acestora.

 

Vitamina E are un efect protector asupra pielii și îi întărește capacitatea de regenerare.

Bisabololul e un ingredient derivat din mușețel, componentă eficientă cu capacitatea de a ameliora iritațiile. Cele mai cunoscute și valoroase sunt proprietățile sale calmante, antiinflamatorii și antimicrobiene.

Sodiul PCA are ca scop principal menținerea nivelului normal de umiditate al pielii prin legarea apei în epidermă. Această componentă crește nivelul de umiditate din straturile superioare ale pielii, extragându-l din aer și apă.

Pentavitina este un complex de carbohidrați vegetali care pot lega și reține hidratarea în piele pentru o lungă perioadă de timp. Carbohidrații vegetali sunt foarte asemănători în compoziție cu carbohidrații stratului superior al epidermei.

Uleiuri esențiale componente: Unt de Shea, Ulei de Litsea Cubeba, Ulei de semințe de Macadamia, Ulei de susan (hrănitor și îngrijitor, antiinflamator, antiseptic, îngrijitor, răcoritor, hidratează și catifelează pielea uscată, favorizează regenerarea, îmbunătățește elasticitatea pielii, îmbunătățește microcirculația, antioxidant, absorbție rapidă)

7 ierburi elvețiene: Hypericum, Calendula, Salvie, Althea, Coada-calului, Cimbru, Nalbă (stimulează regenerarea, antiinflamator, antiseptic, vindecarea rănilor, dezinfectant, antireumatic, îmbunătățește metabolismul).

Compozitie
784
Recenzii
Fara comentarii
Ultimele produse vizualizate

Setari

Meniu