Swiss Energy Venotone Balm, Balsam cu Escina pentru picioare obosite si varice

Swiss Energy Venotone, Balsam pentru picioare obosite si varice

Balsamul contine o combinatie bogata de ierburi elvetiene, imbunatatita cu extract de escina, castane si extract de alge marine

Flacon de 40 ml

45,00 lei
Descriere

Swiss Energy Venotone, Balsam pentru picioare obosite si varice

Swiss Energy Venotone Balm este un remediu eficient pentru combaterea varicelor și pentru ameliorarea oboselii picioarelor. Balsamul conține o combinație bogată formata din 8 ierburi elvețiene, îmbunătățită cu extract de escina și castan și extract de alge marine. Această combinație are un efect venotonic puternic, îmbunătățește microcirculația, ameliorează oboseala picioarelor și ajută la combaterea edemului.

Datorită bazei sale hidrofile, balsamul este absorbit rapid prin piele.

 

Vitamina E are un efect protector asupra pielii și îi întărește capacitatea de regenerare.

Mentolul are un efect revigorant si imbunătățește circulația sângelui.

Cofeina imbunatateste microcirculatia pielii. Stimulează arderea celulelor adipoase. Ajută la accelerarea metabolismului celular.

Escina este un amestec natural de saponine triterpenice, care se obțin din semințe de castan (Aesculus hippocastanum L.). Escina are proprietăți venotonice și activitate antiinflamatoare. În plus, escina crește rezistența capilarelor, reduce permeabilitatea acestora și previne formarea edemului.

Uleiuri esențiale componente: Extract de castan , Extract de alge marine, Ulei de Litsea Cubeba (tonifică venele, întărește peretele vasului, îmbunătățește circulația sângelui, calmează iritarea, îmbunătățește microcirculația, antiseptic, curăță și hidratează pielea, reduce transpirația).

8 ierburi elvețiene: Hypericum, Calendula, Salvie, Althea, Coada-calului, Cimbru, Nalbă, Arnica (stimulează regenerarea, antiinflamator, antiseptic, vindecarea rănilor, dezinfectant, antireumatic, îmbunătățește metabolismul).

Compozitie
4272
Recenzii
Fara comentarii
Ultimele produse vizualizate

Setari

Meniu