Swiss Energy Original Rescuer, Gel pentru regenerarea pielii

Swiss Energy Oringinal Rescuer – "Salvatorul elvetian al pielii"  :

 

  • Are efect de vindecare a loviturilor si accidentarilor
  • Îmbunătățește circulația sângelui la locul de aplicare
  • Stimulează regenerarea țesuturilor
  • Are efect antiinflamator și antiseptic
  • Ajută la calmarea pielii și ameliorarea iritației
  • Flacon de 40 ml
45,00 lei
Descriere

Swiss Energy Oringinal Rescuer

Swiss Energy Oringinal Rescuer – Salvatorul elvetian al pielii   !

Conține 10 ierburi elvețiene + vitaminele E, C, B6 + uleiuri esențiale de jojoba, arbore de karité, cătină și arbore de ceai + Bisabolol + Dexpantenol .

Compoziția unică, 100% naturală, garantează o vindecare rapidă a loviturilor și vânătăilor, având și un efect antibacterian și antiinflamator . Poate fi utilizat pentru diverse iritații ale pielii, erupții cutanate și acnee . Indispensabil în fiecare casă pentru răni minore, abraziuni, vânătăi, arsuri termice și solare.

Datorită bazei sale hidrofile, balsamul este absorbit rapid și nu lasă reziduuri pe piele și haine.

Vitaminele E, C și B6 au un efect protector asupra pielii și sporesc capacitatea sa regenerativă.

Bisabololul este un ingredient obținut din mușețel. O componentă eficientă cu capacitatea de a ameliora iritațiile de diferite origini ale pielii. Cele mai cunoscute și valoroase sunt proprietățile sale liniștitoare, antiinflamatoare și antimicrobiene.

Dexpantenolul este un antimicrobian și antiseptic topic care este utilizat pentru tratarea rănilor și a leziunilor ulcerative ale pielii. Este necesar pentru formarea și vindecarea pielii și membranelor mucoase deteriorate, întărește fibrele de colagen. Are un efect regenerant, vitaminizant și antiinflamator.

 Uleiuri esențiale componente: unt de karité, ulei de cătină, ulei de jojoba, ulei de arbore de ceai – sunt hrănitoare și hidratante pentru piele, antiinflamatoare, cu efect de protecție solară, regenerante, antioxidante, calmante si îmbunătățesc microcirculația. Ofera pielii si protecția UV si are efect emollient.

 Extract din 10 ierburi elvețiene: sunătoare, calendula, salvie, marshmallow, nalbă, coada calului, cimbru, arnica, mușețel, physalis.

Compozitie
4082
Recenzii
Fara comentarii
Ultimele produse vizualizate

Setari

Meniu